August 19, 2007

a fost odata...



in amintirea frumosilor ani...

Am postat filmuletul de mai sus acum cateva saptamani... ma jucam putin cu Camtasia, un programel despre care am invatat in facultate, la cursul de platforme educationale on-line si care am inceput sa-l folosesc in ultimul timp, poate din curiozitate, poate in amintirea cursurilor...
Filmuletul e dragut, cred eu... e facut dupa PPT-ul pe care l-a conceput Oana pentru festivitatea de absolvire, ca o surpriza pentru colegi, profesori, parinti, frati, prieteni si toti invitatii care au venit sa ne vada si sa ne aplaude cand ne dadeam ciucurele din stanga spre dreapta.
Imi place sa ma uit la el, pentru ca, la fel cum spunea Andi la festivitate, parca e parcursul meu prin facultate, cateva secvente din el, si in egala masura nu-mi vine sa ma mai uit. Imi amintesc de toate chestiile naspa care s-au intamplat in ultimele luni, toata zarva cu pregatirile de absolvire, mici rautati, frustrari, stres ... nu asa trebuia sa se desfasoare totul. Ma gandesc oare ce nu am facut bine? Am inceput pregatirile din timp, stabilisem totul si in ultimul moment nimic nu mai era bine. Acum a trecut si a fost chiar frumos, dar eu nu-mi amintesc cu drag de acele perioade, care puteau fi cele mai frumoase din perioada studentiei... pacat. Poate la intalnirile urmatoare va fi altfel, poate mai bine... daca nu, inseamna ca nu am invatat nimic... dar nu vreau sa cred asta, la urma urmei suntem pedagogi :)

Sa aveti festivitati frumoase!